Institutt for manuellterapi Narvik

IMT Narvik har spesiell kompetanse innenfor diagnostikk og behandling av rygg, nakke, skulder og idrettsmedisin.

Institutt for manuellterapi, IMT Narvik, ble etablert i 1995 og er del av IMT-sammenslutningen som har klinikker i Alta, Harstad, Sortland, Melbu, Evenskjer, Ballangen, Narvik og Mosjøen.
IMTs mål er å gi pasientene med muskel- og skjelettlidelser et optimalt tilbud. Visjonen er å være «Best på muskel og skjelett». Vi utreder og behandler alle typer sykdom og skade innenfor dette området.

Rygg, nakke og skuldre
Instituttet har høstet erfaring fra samarbeid med spesialistklinikker både nasjonalt og internasjonalt.
Våre behandlere deltar i tverrfaglig samarbeid med spesialister både innen rygg- og skulderkirurgi. IMTs spesialkompetanse på rygg, nakke og skulder består av undersøkelse/utredning, behandling med manuellterapi og fysioterapi inkludert medisinsk treningsterapi og henvisning til spesialisthelsetjenesten, f.eks. for operativ behandling. Vi utfører også ultralyddiagnostikk og injeksjonsbehandling.

Idrettsskader og andre skader
IMT har kompetanse på og lang erfaring med å behandle idrettsskader og andre skader i muskel- og skjelettsystemet. Spesielt har vi erfaring fra fotball og alpint gjennom samarbeid med byens idrettsgymnas, ishockey- og fotballklubbene i Narvik. Vi mottar også pasienter fra alle idrettsgrener i tillegg til «Hvermannsens» idrettsskader.

Du kan komme direkte til oss uten henvisning og få refusjonsberettiget behandling.

Målet ar at alle skal komme raskt til konsultasjon/undersøkelse. Akutte smerter og skader, samt behandling etter operasjon, prioriteres.

Hos oss får du behandling i henhold til statens satser og egenandelen inngår i frikort. Våre manuellterapeuter kan rekvirere røntgen og MR og sykmelde og henvise til spesialist, hvis det trengs.

Manuellterapeut

Peter Chr Lehne

Manuellterapeut

Atle Aksum

Manuellterapeut

Sissel Nilsen

Fysioterapeut

Jostein Stensland

Fysioterapeut

Michael Bolle

Vikar fysioterapeut

Frode Samuelsen